Voice over Engels

Voicemail inspreken? Boek een voice-over Nederlands

In het Nederlands een professionele voicemail laten inspreken is een zeer goed idee voor die belangrijke zakelijke indruk. Zelfs een zzp’er krijgt op die manier al snel de uitstraling van een serieus bedrijf. Geen verrassing dat veel zzp’ers die de werken en reizen combineren, gebruikmaken van een virtueel telefoonnummer (vast op mobiel) en vervolgens hun voicemail laten inspreken door een Nederlandse voice-over.

In vroegere tijden was een stemacteur die ook een voicemail inspreken tot zijn werk rekende, een dure aangelegenheid. Je moest een voice-over laten casten, een studio boeken, en vervolgens laten opnemen door een technicus. Gelukkig zijn ook de voice-overs tegenwoordig via Voice Over Agency een stuk makkelijker te fixen.

In het Nederlands je voicemail laten inspreken

Ook voicemail voice-over tarieven voor een boodschap zijn door deze modernisering aardig gedaald. Zo zijn bijna alle Nederlandse voice-overs voorzien van een eigen digitale studio, waardoor je de kosten voor het professioneel laten inspreken van je voicemail meteen kunt wegstrepen. Dat scheelt enorm veel geld.

Wanneer je meerdere voicemail berichten wilt laten inspreken door een Nederlandse voice-over is het verstandig om te laten checken of het desbetreffende stemmenbureau een editing (knip) service aanbiedt. Zo levert Voice Over Agency verschillende boodschappen ook desgewenst als losse audiobestanden aan. Zo kun je de bestanden direct uploaden in je telefoonsysteem.

Ben je een kleinere onderneming met bijvoorbeeld een webwinkel? Dan is ‘trust’ een extra belangrijk punt. Het zinnetje “we verbinden je nu even door met één van onze aanwezige medewerkers” in je welkomsboodschap draagt bij aan de uitstraling van een groot bedrijf. Daarmee kweek je die trust.

Vertrouwde Nederlandse voice-overs

Kortom, dankzij die goede oude vertrouwde voicemail en prima Nederlandse voice-overs kan jouw zakelijke telefoonnummer opeens een prachtige marketingtool zijn geworden om de juiste indruk te wekken. Het is de investering meer dan waard.