pinapparaat

De voordelen van een draadloos pinapparaat

Tegenwoordig is een draadloos pinapparaat haast niet meer uit de maatschappij weg te denken. Het betalen met cash is steeds meer een concept van het verleden.

Dit heeft meerdere oorzaken, waarvan bijvoorbeeld veiligheid een van de meest vooraanstaande is. Veiligheid is echter vooral een voordeel vanuit de kant van de consument.

Minder kans op criminaliteit

pinapparaatEr is minder kans om geld kwijt te raken of om beroofd te worden. Een voordeel voor een ondernemer is daarentegen juist dat hij of zij zorgt voor een groter betaalgemak voor de consument.

Het maakt het namelijk mogelijk om bijna te allen tijden iets te kunnen kopen, zonder de juiste hoeveelheid geld direct op zak te hebben. Als ondernemer zorg je er dus voor dat je de kans op een succesvolle betaling significant vergroot. Meer hierover op: paqar.nl

Meer verkopen

Het directe gevolg van dit toegenomen gemak om te kunnen betalen, is uiteraard dat je sneller een dienst of product verkoopt. Potentiƫle klanten kunnen namelijk niks kopen als ze niet kunnen pinnen en ook geen cash op zak hebben. De groep klanten die je hierdoor misloopt, is eigenlijk zwaar zonde van het geld. Door een draadloos pinapparaat aan te schaffen, zorg je ervoor dat je betalingen van deze groep in de toekomst niet meer misloopt. Je maakt dan optimaal gebruik van de bereidheid van klanten om tot betaling over te gaan. Als het ware maak je het zodanig makkelijk voor ze om iets te kopen, dat er haast geen weerstand meer over is. Dit kan net dat laatste zetje in de goede richting zijn.