iphone 4

Nieuwe telefoon van Google

iphone 4Als ondernemer is het extreem belangrijk dat je een goede mobiele telefoon hebt. Bereikbaar zijn is natuurlijk 1 ding, dat kan ook met een oude Nokia uit het jaar 2000, maar wat ik merk ik dat mijn telefoon echt een belangrijke rol in mijn business speelt.

Mijn e-mail zit eraan gekoppeld. Hierdoor kan ik klant en potentiƫle klanten snel te woord staan via de e-mail. Ook kan ik gemakkelijk werknemers van over de hele wereld aansturen vanaf mijn telefoon. Ik kan Skype, e-mailen, gebruik maken van zakelijke sociale media, andere werkzaamheden doen en natuurlijk ook nog bellen en berichtjes sturen. Dit helpt mij enorm in mijn productiviteit. Omdat ik veel onderweg ben, helpt dit mij echt veel. Ook wanneer ik toch liever even mijn laptop gebruik kan ik overal internet gebruiken. Ik deel dan het mobiele internet van mijn telefoon met mijn laptop, net zo makkelijk!

Omdat ik mijn smartphone zoveel zakelijk gebruik, ben ik ook bereid om er wat in te investeren. Veel mensen sluiten een lening af om het nieuwste toestel in bezit te krijgen, maar ik ben daar niet zo van om eerlijk te zijn. Ik koop hem liever in 1 keer, zodat ik niet nog maanden aan het betalen ben voor een apparaat dat iedere maand minder waard wordt. Daarnaast betaal ik ook liever geen rente over dit soort aankomen, rente betalen is geen probleem als de waarde van het product toeneemt, niet wanneer de waarde afneemt.

Google Pixel

In het verleden kon je mij wel een Apple fangirl noemen. Mijn laptop is van het merk, ik heb een iPad en had destijds ook een iPhone 6. Prima spullen en ik ben er zeer tevreden over. Toch heb ik er nu voor gekozen om een andere telefoon aan te schaffen. Een vriend van mij had een jaar 2 geleden de Google Pixel aangeschaft, een smartphone van Google die helemaal daar hun ontwikkeld is. Zowel de hardware als de software. Ik was toen echt om moet ik zeggen. Het werkte nog sneller dan een iPhone en ook de bouwkwaliteit was vrijwel identiek. Nu enkele weken geleden de Pixel 2 is uitgekomen, kan ik mijzelf niet weerhouden en heb er 1 besteld. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik enorm tevreden ben met deze telefoon. Hij werkt enorm snel, alles voelt solide aan en alle taken die ik veel uitvoer gaan met gemak. Super blij met mijn aankoop dus.