youtube vloggen geld verdienen

Online geld verdienen met Youtube

Kijk jij ook wel eens naar een vlog van iemand op Youtube? Misschien wist je het nog niet maar mensen met veel abonnees op Youtube kunnen daar flink aan verdienen.

Als jij een beetje creatief bent is het ook heel goed mogelijk om daarmee wat geld te verdienen. In dit bericht gaan we het eens hebben over de mogelijkheid om geld te verdienen met Youtube.

Een eigen vlog maken

youtube vloggen geld verdienenYoutube is natuurlijk een zeer populair platform. Dagelijks worden er miljoenen video’s ge-upload naar het platform. Iedereen kan zijn eigen kanaal openen en video’s uploaden, het is heel erg gemakkelijk om te doen en je hebt hiervoor alleen een G-mail account nodig zo kun je geld verdienen online in 2019 en vele jaren daarna. Youtube zal voorlopig namelijk niet gaan verdwijnen schatten wij zo in..

Waar het bij Youtube voornamelijk om gaat is dat je goede content of video’s maakt en deze upload naar het platform. Je kunt bijvoorbeeld een vlog opnemen waarin je jouw dagelijkse leven filmt.

Dit is een interessante manier om content te maken. Je kunt er echter ook voor kiezen om een kanaal te starten rond een bepaald onderwerp. Misschien ben jij helemaal weg van auto’s of van fitness. Als je een kanaal maakt dat over deze onderwerpen gaat, kan je hier veel mensen mee bereiken.

Hoe verdien je geld met Youtube?

Als je groot wordt op Youtube, dan kun je voor iedere keer dat iemand een video bekijkt een beetje geld krijgen voor je video’s. Dat gaat niet om hele grote bedragen, vaak een paar cent per view (of zelfs nog minder), maar als je iedere dag honderd duizenden views hebt, dan kan dit flink oplopen en kun je hier heel erg goed mee verdienen.

Natuurlijk ben je niet van de ene op de andere dag een Youtube ster, hier moet je aan blijven werken. Maar het is wel een heel interessant model om geld te verdienen waar op Cash Ninja uitleg over gegeven wordt.

Er zijn natuurlijk ook nog andere manieren waar je geld mee kunt verdienen op Youtube. Als je bijvoorbeeld al een bedrijf hebt dan kun je door te vloggen meer potentiële klanten bereiken. Je kunt met een persoonlijke vlog dus de naamsbekendheid van je bedrijf aanzienlijk vergroten. Doordat je steeds bekender gaat worden krijg je bijvoorbeeld meer orders binnen bij je bedrijf of kun je jezelf gaan verhuren voor allerlei andere zaken. Deze inkomsten worden dan niet zozeer door Youtube aan jouw betaald, maar hebben er indirect wel mee te maken.