Je concentratie op werk of school verbeteren

meer focus op werk lto3Soms is het goed om even stil te staan en ons te beseffen waar we precies staan in het leven. Vandaag willen we het eens hebben over de ontwikkelingen die we in de afgelopen jaren hebben doorgemaakt.

Het is tegenwoordig natuurlijk heel gewoon om altijd en overal maar met elkaar te kunnen chatten. Vroeger hadden we natuurlijk de telefoon, daarna kwam e-mail en tegenwoordig is iedereen bereikbaar via instant messaging (denk aan Whatsapp, Facebook etc). Er wordt van je verwacht dat je snel reageert op deze berichten. Fijn natuurlijk dat we zover gekomen zijn, maar voor sommige mensen zorgt dit ervoor dat ze snel zijn afgeleid en dus niet goed presteren op het werk of op school.

Snel afgeleid

Je kent waarschijnlijk wel de kinderen die snel waren afgeleid op school. Vaak hadden deze kinderen ADD, ADHD of iets vergelijkbaars. Dit soort symptomen hebben ook veel volwassenen tegenwoordig.

Op het werk staat de telefoon de gehele dag roodgloeiend en er wordt ook van je verwacht dat je contact met alles en iedereen blijft houden. Daarnaast is er de afleiding van e-mails die binnenkomen van klanten en collega’s willen ook nog aandacht van je.

Het is niet zo vreemd dat mensen tegenwoordig sneller zijn afgeleid. Maar terwijl sommige mensen hier echt heel erg veel last van hebben, zijn er ook mensen die gewoon de volledige focus houden en zich niet laten afleiden. Sommige mensen kunnen simpelweg hun aandacht er beter bij houden dan anderen.

Supplementen voor meer focus?

Als je erg last hebt op school of op je werk op je aandacht erbij te houden, dan is het altijd een goed idee om dit met een arts te bespreken of bijvoorbeeld met een leidinggevende.

Wellicht dat er iets aan gedaan kan worden. Maar zijn er mensen die kiezen experimenteren met supplementen om meer focus te krijgen. Zo is er bijvoorbeeld het middel lto3 waar online reviews over te vinden zijn. Aan sommige reviews te lezen, zijn er mensen die meer focus krijgen.

Bijvoorbeeld op school of op het werk. Wellicht de moeite waard om eens uit te proberen. Een korte zoektocht op het internet vertelt ons dat je het supplement online kunt bestellen voor €36,50 exclusief verzendkosten voor 90 capsules. Een schappelijk tarief wat ons betreft.