vetpercentage verlagen

Met pillen je vetpercentage verlagen of toch een andere methode hanteren

vetpercentage verlagenInternet staat er vol mee: allerlei manieren om vet te verbranden. Van drankjes en kruiden tot speciale pillen. Maar wat is de werking hiervan en wat is het effect op langere termijn? Daar zijn de meningen over verdeeld. Dus wil je met pillen je vetpercentage verlagen of toch een andere methode hanteren?

Hoe werkt het?

Een fatburner, dus een vetverbrandingspil werkt op 2 verschillende manieren. In de eerste plaats zorgt deze ervoor dat er meer vet wordt verbrand. Dus als je gaat sporten en je gebruikt deze fatburners, dan heb je meer effect van je workout. Daarnaast zorgen deze pillen ervoor dat je eetlust verminderd. Je hebt dus minder de neiging om te snoepen en te snaaien en zult minder grote maaltijden eten. Het resultaat zou dan moeten zijn dat je afvalt, vet verbrandt en zodoende dus je vetpercentage verlagen.

Nadelen van fatburners

Dit lijkt een positief verhaal, maar aan het nemen van fatburners kleven ook nadelen. Er zitten namelijk vaak stoffen in, waarvan het effect op de lange termijn op je lichaam nog niet bekend is. De afgelopen jaren zijn er verschillende fatburners uit de handel gehaald omdat er stoffen in zaten waar de gebruikers serieuze klachten van kregen. In zo’n pil zit vaak een hoge dosering van bepaalde stoffen waardoor je al snel te veel binnen krijgt. Cafeïne wordt er vaak in verwerkt, als je 2 pillen neemt en je gebruikelijke kopjes koffie, dan nader je al snel 18 tot 20 koppen koffie per dag. Daar wordt je lichaam niet blij van.

Al met al kun je dus beter een andere methode hanteren om je vetpercentage te verlagen. Het geld dat je kwijt bent voor deze pillen is dan beter besteed aan een goede sportschool en gezonde voeding.